27 Ocak 2012

"Kandırmayın Fenerbahçelileri..."

Bu laf size bir yerden tanıdık geldi mi? Gelmiştir elbette, gelmemesi mümkün değil zira. Alex'in Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmeden önce böyle bir yazısı vardı Fatih Altaylı'nın.Tıpkı Alex transferinde olduğu gibi, Sow gelmeden önce buna benzer laflar eden birçok insan vardı ortalıkta. Ama artık Sow resmen Fenerbahçe forması giyecek, dört yıl boyunca.

Böyle bir transferin gerçekleşmesi ta en başından beri bekleniyordu. Bienvenu ve Semih'in oynadıkları futbol, "bir yere kadar" dedirtmişti artık. Bundan yaklaşık bir hafta önce Sow ile ilgili bir yazı yazmıştım. Orada "gelmesin, ben bu transfere karşıyım" gbi laflar etmiştim lakin bu tamamen Sow'un Afrika Uluslar Kupası'nda forma giyecek olmasından dolayıydı. Sağ olsun Senegal sürpriz bir şekilde turnuvaya veda etti de, Fenerbahçe'nin Sow'a çabucak kavuşmasını sağladılar.

Sow eğer takıma çabuk uyum sağlayabilirse kesinlikle ikinci bir Niang olabilir, olmaması için hiçbir neden yok ortada. Ha gönül isterdi ki Sow ile Niang'ı yan yana izleyelim ama malum olaylar buna izin vermedi, neyse kısmet değilmiş diyip işimize bakalım biz.

Sow'a ödenen bonservis bedeline laf edenleri de anlamıyorum. Sezon başında Emenike transfer edildiğinde yine buna yakın bir meblağ ödenmişti Emenike'ye. Karabükspor çıkışlı bir oyuncuya bu kadar para veriliyorsa, Lille'de forma giymiş, Şampiyonlar Ligi görmüş bir oyuncuya bu kadar para verilmesi, gayet normal bence. Ayrıca bu transferin gerçekleşmesi bazı şeylerin sinyallerini verdi bizlere, bu da gözlerden kaçmasın yani.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Öncelikle inşallah takıma seviye atlatır. Hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bu dönemde büyük moral oldu.

Şu bütçe işi tamamen guiza'dan kaynaklanan endişeler... hem diyoruz ki paramız var kullanmıyoruz, hem de kullanınca herşeyi çok bildiğimiz için hemen başlıyoruz ahkam kesmeye...sonuçta kesin olan tek şey Sow 2 maçta bir gol atarsa kimse paradan bahsetmez.

İşin bir de mali belirsizlik kısmı var. O konuyu da eminim yöneticiler halletmişlerdir yoksa bu yükün altına girmezler.

Hayırlı olsun, çok güzel oldu inşallah başarılı olur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...