16 Şubat 2011

İbrahim Üzülmez'in Sonu

Aslında bu haber ortaya çıktıktan sonra hemen sıcağı sıcağına konuyla ilgili bir şeyler karalamak niyetindeyim ama okul nedeniyle biraz gecikmeli değinme fırsatı bulabildim bu mevzuya. Efendim olayı biliyorsunuz zaten. Söylenenlere göre ve yapılan açıklamalar doğrultusunda Ankaragücü maçının devre arasında İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman gerekçesi belli olmayan bir nedenden ötürü devre arasında kavga etmişler ve İbrahim Üzülmez, yumruk atmış İbrahim Toraman'a.

Bu ikilinin ilk kavgası değil hatırlayacağınız üzere. Bundan önce de sezon öncesi Avusturya kampı esnasında 'terlik' yüzünden yine bir yumruklaşma gerçekleşmişti aralarında. Aynı olay ikinci defa gerçekleşince Beşiktaş yönetimi de artık takım içinde disiplini sağlamak adına İbrahim Üzülmez'i kadro dışı bıraktı sonuç olarak. Burada alınan karar bana göre çok yerinde bir karar. Zira takım içinde dengeyi bozan oyuncuların her ne olursa olsun kadro dışı bırakılması veya bir şekilde ceza verilmesi gerekir. Bu olay sadece Beşiktaş için geçerli değil tabii. Her kulübün böyle kararlar alması gerekir mutlaka.

Tabii biz millet olarak bu tür olaylar karşısında işin hep duygusal yönünü ön plana çıkartıyoruz. Tamam, 37 yaşında Beşiktaş'ın en emektar oyuncularındandı belki İbrahim Üzülmez ama her şey de bir yere kadar artık. Burada alınan karar çok doğru kesinlikle. Ha, bir de işin İbrahim Toraman kısmına da gelecek olursakta ; yine kesin bir bilgi olmamakla birlikte söylenenler, İbrahim Toraman'ın kavga esnasında hiçbir tepki vermediği yönünde ve bu yüzden ceza almadığı söyleniyor. İkinci kez aynı olaydan sıyrılmış olması bana tuhaf geliyor biraz doğrusunu söylemek gerekirse...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...