27 Temmuz 2011

Cezalar Cezalar

"Taraftarların çirkin tezahüratları nedeniyle  kulüplere verilen seyircisiz oynama cezası futbola yakışmıyor. Bir sporsever olarak ben de seyircisiz maçtan zevk almıyorum. Futbol taraftarsız olmuyor. Bunu ağırlaştırılmış para cezasına dönüştürebiliriz. Konuyu hukukçu arkadaşlarımla değerlendirip, yeni sezon öncesi değişikliğe gidebiliriz"

Bu açıklamayı yapan kişi Mehmet Ali Aydınlar ve aradan bir ay bile geçmeden Fenerbahçe'ye, Shaktar Donetsk maçında çıkan olaylardan dolayı iki maç seyircisiz oynama cezası veriliyor. Bu durum sizce de biraz ilginç değil mi?

2 yorum:

Tanıl Bora dedi ki...

BLOGGER SEN DALGA MI GEÇİYORSUN BİZİMLE, SAHAYI BAS, KÜFÜRLER ET, FOTO MUHABİRLERİ GÜVENLİKÇİLERİ DÖV, SONRA DA FEREFSİZ FEDERASYONUN SİZE VERDİĞİ 2 MAÇ CEZAYA KIZ, O TEFEFE ADAM OLSA 5 MAÇ VERİRDİ, SAHAYA GİREN TARAFTARLARINDA YENİ YASAYA GÖRE TUTKLANIP CEZA ALMASI GEREKİRDİ, AMA İSTANBUL TAKIMI OLUNCA SUÇ İŞLEMEK, ŞİKE YAPMAK HEP MASUMDUR, BASIN ZATEN MAHVOLMUŞ DURUMDA HEPSİ AÇ KALACAK, DİLERİN BÜTÜN İSTANBUL TAKIMLARI KÜME DÜŞÜRÜLÜR DE PİSLİK YÖNETİCİLERİ VE AÇ ALÇAK BASIN AÇLIKTAN GEBERİR, SİZİN BEN FUTBOLUNUZUN DA LİGİNİZİNDE EMİ.....

Semih Tali dedi ki...

Birincisi kızdığımı nereden çıkarttın, anlamıyorum. İkincisi, sen yanlış yere gelmişsin. Öfkeni git başka yer de kus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...