19 Nisan 2011

Andre Santos'un Dönüşü

Fenerbahçe'ye transfer edildiği günden bu yana en çok eleştirilen isimlerden birisi Andre Santos'du şüphesiz. Bunun nedeni ise çok açık ortadaydı yani. Antrenmanlarda sergilediği davranışlar, maçlarda gösterdiği performanslardan dolayı sürekli eleştirildi eleştirildi ve açık konuşmak gerekirse, bir ara Andre Santos'un takımdan acilen yollanmasını istiyordum şahsen bir Fenerbahçe taraftarı olarak. Hele bir de bu sezonun başlamasının ardından sonra belli bir zaman içinde Aykut Kocaman ile ilgili yaptığı açıklamalar falan, artık bir yere kadardı sonuç olarak.

Andre Santos'un bu davranışlarından sonra Aykut Kocaman'ın Santos'un takımdaki geleceğini belirlemek adına sergileyeceği tutum çok önemliydi elbette. Oyuncusunun benimsediği tutumdan farklı olarak, Aykut Kocaman Andre Santos'u tekrar takıma kazandırmak için çok çabaladı ve bunu başardı da aslında. Devre arası transfer dönemi boyunca Andre Santos'un takımla olan sorunlarının hâlledilmiş olması, ligin ikinci yarısında Fenerbahçe'ye çok fazla şey kazandırdığını söylemek mümkün. Kısaca durumu şöyle özetleyelim ; Fenerbahçe devre arasında takıma oyuncu takviye etmedi belki ama, Andre Santos'u tekrar kazanarak, kendi içinde çok önemli bir transfere imza atmıştı bence.

Ligde en son oynanan Gaziantepspor maçı, Andre Santos açısından tam bir dönüm noktası niteliğini taşıdığını da belirtelim. Maçın son dakikasında o gol gelmeseydi belki, şu an Fenerbahçe şampiyonluk yarışının dışında kalacaktı büyük ihtimalle ve bütün sezon içerisinde sarf edilen emekler çöpe gidecekti ancak Andre Santos'un golü, çok şeyi değiştirdi. Bundan sonra performansının daha da artmasını ve sürekli Fenerbahçe'ye yarar sağlayan bir oyuncu olarak kalmasını dileyelim.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...